Skip to content

Pro Life

pasgeboren baby wordt gewogen

Iedereen die in Nederland ingeschreven staat, heeft de plicht om zich te verzekeren voor ziektekosten. Deze verzekeringsplicht geldt voor de basisverzekering. De dekking en het wettelijk verplichte eigen risico van de basisverzekering worden jaarlijks vastgesteld door de overheid en zijn bij alle verzekeraars gelijk. Naast de basisverzekering kan vrijwillig worden gekozen voor een aanvullende (tand) verzekering en/of een hoger eigen risico.

Logo Pro LifeJabes Verzekeringen werkt al jarenlang samen met ‘Pro Life Zorgverzekeringen’. Pro Life Zorgverzekeringen past qua christelijke identiteit goed bij de normen en waarden van Jabes Verzekeringen. Wij hebben bij Pro Life Zorgverzekeringen een collectiviteit opgericht, waardoor klanten een groot aantal voordelen hebben.

Waarom kiezen voor de collectiviteit van Jabes Verzekeringen

  • Aantrekkelijke collectiviteitskorting op de basisverzekering en de aanvullende (tand)verzekeringen
  • Deelname aan diverse online zelfhulpmodules
  • Je kan gebruik maken van www.ikzoekchristelijkehulp.nl en zoeken naar een christelijke hulpverlener
  • Extra voordeel voor psychologische hulp via een christelijke hulpverlener (let op het keurmerk)
  • Verzekeren vanuit christelijke principes
  • Verzekeringsadvies op maat
  • Betrokken tussenpersoon
  • Persoonlijk en vertrouwd contact

Het is wettelijk bepaald dat alleen per 1 januari kan worden gewisseld van zorgverzekeraar. Iedereen die in de loop van het jaar vanuit het buitenland terugkeert naar Nederland is vanaf het moment van inschrijving in de BRP weer wettelijk verplicht een basiszorgverzekering af te sluiten.

Kies direct voor de collectiviteit van Jabes Verzekeringen

Klik op deze button om premies en dekkingen bij Pro Life te bekijken of vraag direct de verzekering aan!

Voordelen van collectiviteit

Ben je al verzekerd via Pro Life, maar wil je gebruik maken van de voordelen van de collectiviteit van Jabes Verzekeringen? Stuur dan een e-mail naar info@jabesverzekeringen.nl. Wij kunnen je dan per direct verzekeren via onze collectiviteit. Dat kan namelijk het gehele jaar door.

Acceptatieplicht

Door de acceptatieplicht kan iedereen een zorgverzekering bij Pro Life krijgen, je wordt dus altijd geaccepteerd. Alleen voor de meest uitgebreide tandartsverzekering worden aanvullende vragen gesteld.