Skip to content

Visie

Taxi in Thailand

Klant staat centraal

De klant is bij Jabes Verzekeringen nog koning. Vanuit de levensvisie en geloofsovertuiging van de medewerkers wil Jabes Verzekeringen heldere en transparante adviezen geven aan particulieren, ondernemingen en zendings- en ontwikkelingswerkers.

Helder en transparant

Wij willen helder en transparant zijn in onze financiële oplossingen, maar ook in onze eigen kosten. Voorafgaand aan ieder gesprek maken wij duidelijk hoeveel het gevraagde advies kost. Hiervoor verwijzen wij voor een groot deel naar onze ‘werkwijzer’, die je kan downlaoden.

Advies op maat

Wij bieden een frisse blik op jouw particuliere verzekeringen, door een analyse te maken van jouw huidige verzekeringspakket en te bekijken hoe dit pakket beter en in de meeste gevallen ook goedkoper kan worden aangeboden. Daarnaast zijn wij er ook voor al jouw andere financiële vraagstukken. Daar waar wij de specifieke kennis niet in huis hebben, weten wij de wegen naar betrouwbare partners. Wij blijven jouw aanspreekpunt, zodat jij een adres hebt om al je vragen te stellen. Ook gedurende de looptijd van de verzekeringen kun je altijd bij ons terecht. Wij houden klanten en relaties op de hoogte van ontwikkelingen door middel van de kwartaal-nieuwsbrief.

Onafhankelijk

Wij zijn een onafhankelijke tussenpersoon voor jouw verzekeringen. Hierdoor zijn wij vrij om de beste verzekeringsoplossing te bemiddelen die past bij jouw situatie.

Voor het verzekeren van jouw onderneming, kerk of stichting kun je prima bij Jabes Verzekeringen terecht. Wij hebben jarenlange ervaring in huis en bieden voor ondernemingen, kerken en stichting de juiste verzekeringsoplossing. Het verzekeren van kerken en stichtingen vereist specifieke kennis. Daarvoor ben je bij Jabes Verzekeringen aan het juiste adres.

Jabes Verzekert in meer dan 90 landen!

Verzekeringen voor zendelingen en ontwikkelingswerkers

Tenslotte is een van onze specialismen het verzekeren van zendings- en ontwikkelingswerkers. Dit is een zeer specifieke doelgroep. Wij hebben in samenwerking met een verzekeraar die gespecialiseerd is op het gebied van verzekeringen voor mensen in het buitenland een pakket ontwikkeld: het Jabes Expat Pakket. Dit pakket bevat alle mogelijke verzekeringen voor zendings- en ontwikkelingswerkers in één pakket. Daarnaast werken wij voor zendings- en ontwikkelingswerkers grotendeels provisieloos, zodat het helder en transparant is wat de kosten zijn. Zij betalen dus een premie aan de verzekeringsmaatschappij en een vergoeding aan ons. Wij durven hier de stelling aan te gaan dat wij met het Jabes Expat Pakket inclusief onze vergoeding de goedkoopste zijn in de markt, terwijl het Jabes Expat Pakket een zeer uitgebreide dekking biedt.

Kwaliteit

Verzekeringen zijn voor Jabes Verzekeringen geen producten maar oplossingen. Alvorens een verzekeringsovereenkomst tot stand komt, wordt zorgvuldig onderzocht of deze verzekering qua doelstelling en dekking bij jou past. Het afsluiten van verzekeringen moet het logische gevolg zijn van een zorgvuldige analyse van het risico samen met een goed advies.

Bij dienstverlening is kwaliteit vaak moeilijk vooraf meetbaar. Een prettig adviesgesprek op basis van wederzijds vertrouwen is weliswaar een goed begin maar er komt meer bij kijken.

De medewerkers van Jabes Verzekeringen doen hun uiterste best om kwaliteit te leveren. Kennis van zaken, eerlijke en transparante adviezen, het nakomen van afspraken etc. zijn voor de medewerkers van Jabes Verzekeringen een vanzelfsprekendheid. Daarnaast kun je op ons rekenen als er onverhoopt iets anders gaat dan je zou willen. Een schade hebben is erg vervelend, maar met Jabes Verzekeringen laten wij de meerwaarde van een tussenpersoon zien.

Het opleidings- en ervaringsniveau bij Jabes Verzekeringen is hoog. Door middel van permanente educatieprogramma’s wordt de vakkennis zorgvuldig op peil gehouden.