Skip to content

Visie

Taxi in Thailand

Klant staat centraal

De klant is bij Jabes Verzekeringen nog koning. Vanuit de levensvisie en geloofsovertuiging van de medewerkers wil Jabes Verzekeringen heldere en transparante adviezen geven aan particulieren, ondernemingen en zendings- en ontwikkelingswerkers.

Helder en transparant

Wij willen helder en transparant zijn in onze financiële oplossingen, maar ook in onze eigen kosten. Voorafgaand aan ieder gesprek maken wij duidelijk hoeveel het gevraagde advies kost. Hiervoor verwijzen wij voor een groot deel naar onze Advieswijzer.

Advies op maat

Wij bieden een frisse blik op uw particuliere verzekeringen, door een analyse te maken van uw huidige verzekeringspakket en te bekijken hoe dit pakket beter en in de meeste gevallen ook goedkoper kan worden aangeboden. Daarnaast zijn wij er ook voor al uw andere financiële vraagstukken. Daar waar wij de specifieke kennis niet in huis hebben, weten wij de wegen naar betrouwbare partners. Wij blijven uw aanspreekpunt, zodat u een adres heeft om al uw vragen te stellen. Ook gedurende de looptijd van de verzekeringen kunt u altijd bij ons terecht met al uw vragen. Wij zullen u op de hoogte houden van ontwikkelingen door middel van onze nieuwsbrief.

Onafhankelijk

Wij zijn een onafhankelijke tussenpersoon voor uw verzekeringen. Hierdoor zijn wij vrij om de beste verzekeringsoplossing te bemiddelen die past bij uw situatie.

Voor het verzekeren van uw onderneming, kerk of stichting kunt u prima bij Jabes Verzekeringen terecht. Wij hebben een jarenlange ervaring in huis om voor uw onderneming, kerk of stichting de juiste verzekeringsoplossing te bieden. Het verzekeren van kerken en stichtingen vereist specifieke kennis. Daarvoor bent u bij Jabes Verzekeringen aan het juiste adres.

Verzekeringen voor Expats

Tenslotte is een van onze specialismen het verzekeren van zendings- en ontwikkelingswerkers. Dit is een zeer specifieke doelgroep. Wij hebben in samenwerking met een verzekeraar die gespecialiseerd is op het gebied van Expatriates een pakket ontwikkeld: het Jabes Expatpakket. Dit pakket bevat alle mogelijke verzekeringen voor zendings- en ontwikkelingswerkers in een pakket. Daarnaast werken wij voor zendings- en ontwikkelingswerkers geheel provisieloos, zodat helder en transparant is wat wij kosten. U betaalt dus een premie aan de verzekeringsmaatschappij en een vergoeding aan ons. Wij durven hier de stelling aan te gaan dat wij met het Jabes Expatpakket inclusief onze vergoeding de goedkoopste zijn in de markt, terwijl het Jabes Expatpakket een zeer uitgebreide dekking biedt.

Kwaliteit

Verzekeringen zijn voor Jabes Verzekeringen geen producten maar oplossingen. Alvorens een verzekeringsovereenkomst tot stand komt wordt zorgvuldig onderzocht of deze verzekering qua doelstelling en dekking bij u past. Het afsluiten van verzekeringen moet het logische gevolg zijn van een zorgvuldige analyse van het risico en van een goed advies.

Bij dienstverlening is kwaliteit vaak moeilijk vooraf meetbaar. Een prettig adviesgesprek op basis van wederzijds vertrouwen is weliswaar een goed begin maar er komt meer bij kijken.

De medewerkers van Jabes Verzekeringen doen hun uiterste best om kwaliteit te leveren. Kennis van zaken, eerlijke en transparante adviezen, het nakomen van afspraken etc. zijn voor de medewerkers van Jabes Verzekeringen een vanzelfsprekendheid. Daarnaast kunt u op ons rekenen als u onverhoopt gebruikt moet maken van een verzekering. Een schade hebben is erg vervelend, maar daar kan Jabes Verzekeringen de meerwaarde van een tussenpersoon laten zien.

Het opleidings- en ervaringsniveau bij Jabes Verzekeringen is hoog. Door middel van permanente educatieprogramma’s wordt de vakkennis zorgvuldig op peil gehouden.