Skip to content

Over

Jabes Verzekeringen is opgericht in 2013 vanuit betrokkenheid met zending en zendelingen. Wij doen waar we goed in zijn: het verzekeren van zendelingen en ontwikkelingswerkers, kerken, stichtingen, geestelijk werkers en particulieren. Door de brede ervaring van onze adviseurs en betrokkenheid met de zending is gewerkt aan een uitgekiend concept. Wij werken helder en transparant, we zijn eerlijk en open over onze dienstverlening en de vergoeding die we daarvoor ontvangen. De klant staat altijd bij ons centraal!

Adviseurs Hilko en Jan Ties van Jabes

Lees meer over wie wij zijn op de pagina onze visie of bekijk bij downloads onze ‘werkwijzer’.

Zendelingen en ontwikkelingswerkers

Met ons aanbod voor zendelingen is het Jabes Expat Pakket op dit moment het goedkoopste verzekeringspakket in de markt. Jabes Verzekeringen heeft met alle relevante verzekeraars goede afspraken gemaakt. Daarmee kan vrijwel elke gewenste verzekering via Jabes Verzekeringen worden gerealiseerd. Met name voor de zendings- en ontwikkelingswerkers hebben wij een zorgvuldige procedure vastgesteld voor uitleg, bespreking, aanvraag en begeleiding van deze verzekeringen, voor zover van toepassing in overleg met de uitzendende organisatie. Daarmee nemen we de uitzendende organisatie of het thuisfrontcomité veel werk uit handen.

Uiteraard kun je ook als particulier, bedrijf, stichting of kerk prima bij Jabes Verzekeringen terecht. Wij zijn een onafhankelijk tussenpersoon, waardoor wij vrij zijn om de beste oplossing te bemiddelen die past bij jouw situatie.

Wil je meer weten? Of wil je een verzekeringsadvies op maat? Neem vrijblijvend contact met ons op.