Skip to content

MKB & Ondernemers

Ondernemers
Jabes Verzekeringen heeft ruime ervaring met zakelijke verzekeringen voor ondernemers en het midden- en kleinbedrijf of eenmanszaken. Of het nu gaat om ziekteverzuim, transport, brand of aansprakelijkheid, voor al deze risico’s kunt u bij Jabes Verzekeringen terecht.

Door de vele verzekeraars waarmee wij samenwerken kunnen wij veelal een passend aanbod doen. Daarbij geldt dat in het grote aanbod van mogelijkheden voor zakelijke verzekeringen Jabes Verzekeringen de weg weet.

Het midden- en kleinbedrijf kan prima terecht bij Jabes Verzekeringen. Of het nu gaat om bijvoorbeeld brand, bedrijfsschade, aansprakelijkheid of transport, er bestaan risico’s waar elke zelfstandig ondernemer van tevoren keuzes in kan maken om die te verzekeren. Uiteraard verdienen verzekeringen voor het personeel ook de aandacht.

Door goede contacten met verzekeraars is door ons vrij eenvoudig af te stemmen bij welke aanbieder u per verzekering de beste dekking kunt krijgen. Na een inventarisatie van uw situatie, wensen en mogelijkheden komen we met een advies.
Uiteraard kunt u ook bij schade en met algemene vragen terecht bij Jabes Verzekeringen. Neemt u gerust contact met ons op voor een advies.