Samenwerking

Jabes Verzekeringen heeft veel ervaring met verzekeringen. Op sommige gebieden zijn we echter geen expert. Daarom werken wij samen met verschillende partners uit ons netwerk, zodat u optimaal wordt bediend. Hieronder staan de organisaties waar Jabes Verzekeringen mee samenwerkt:

Logo Ivio Werelschool IVIO-Wereldschool Wilt u dat uw kinderen geen (taal)achterstand oplopen? De Wereldschool biedt Nederlands onderwijs in het buitenland aan kinderen van 2 t/m 18 jaar. Met onze erkende lesprogramma’s bent u gewaarborgd van kwalitatief goed Nederlands onderwijs tijdens uw verblijf in het buitenland. Onze onderwijsadviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Meer informatie over het afstandsonderwijs vindt u op de website.
Vragen? Vraag direct een vrijblijvend gesprek aan.
 
logo_groot_BAS Is belastingaangifte doen een puzzel voor u? De belastingadviseurs van Belastingaangifteshop lossen hem graag voor u op. Onze deskundige adviseurs verzorgen uw belastingaangifte tijdens een afspraak met u aan huis of bij ons op kantoor of wij verzorgen uw belastingaangifte op afstand. Geen zorgen of twijfel meer maar de zekerheid van juiste en volledige hulp bij belastingaangifte.
Logo Omnicus Hans Alblas is onder de naam Omnicus actief als geestelijk begeleider, bijbelleraar en spreker. Hij biedt speciale begeleiding voor zendelingen, die aanlopen tegen vragen of moeiten met betrekking tot hun geloofsleven. Wilt u meer lezen over wat Hans Alblas voor u kan betekenen kijk dan hier
logo InTransit InTransit is een praktijk voor psychologische hulp- en dienstverlening aan ontwikkelingswerkers, andere expatriates en de organisaties die hen uitzenden
Logo Mondial Movers Mondial Movers Waaijenberg Groep verzorgt verhuizingen in Nederland, overzee en binnen Europa, met hierbij de Scandinavische landen als specialisme. Zowel voor de particulier als de zakelijke klant wordt de verhuizing tot in de puntjes verzorgt. Klanten beoordelen de Waaijenberg Groep met een 9!
 logo INZICHT INZICHT consulting voert opdrachten uit voor particulieren en organisaties, op het gebied van HR ondersteuning, loopbaanbegeleiding (ook bij terugkeer in Nederland), individuele coaching en coachend leiderschap.