Samenwerking

Jabes Verzekeringen heeft veel ervaring met verzekeringen. Op sommige gebieden zijn we echter geen expert. Daarom werken wij samen met verschillende partners uit ons netwerk, zodat u optimaal wordt bediend. Hieronder staan de organisaties waar Jabes Verzekeringen mee samenwerkt:​

AGS KHZ Als het gaat om verhuizen over de weg, over zee of door de lucht of het aanbieden van Global Relocation Services, is AGS KHZ uw verhuispartner. AGS KHZ maakt deel uit van de AGS groep en heeft wereldwijd 142 eigen kantoren in 96 landen. Wij zijn het enige verhuisbedrijf met eigen kantoren in het gehele continent Afrika waardoor wij uw verhuizing voordelig kunnen aanbieden. Buiten ons eigen netwerk van kantoren werken we samen met Internationale verhuisbedrijven die door ons zijn geselecteerd op betrouwbaarheid en kwaliteit. Naar aanleiding van een onafhankelijk onderzoek van Sirelo.com is AGS KHZ uitgeroepen tot het beste Internationaal verhuisbedrijf van 2020. Voor aanvullende kunt u terecht op onze website https://www.khz-movers.com/

IVIO-Wereldschool Wilt u dat uw kinderen geen (taal)achterstand oplopen? De Wereldschool biedt Nederlands onderwijs in het buitenland aan kinderen van 2 t/m 18 jaar. Met onze erkende lesprogramma’s bent u gewaarborgd van kwalitatief goed Nederlands onderwijs tijdens uw verblijf in het buitenland. Onze onderwijsadviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Meer informatie over het afstandsonderwijs vindt u op de website.
Vragen? Vraag direct een vrijblijvend gesprek aan.

Is belastingaangifte doen een puzzel voor u? De belastingadviseurs van Belastingaangifteshop lossen hem graag voor u op. Onze deskundige adviseurs verzorgen uw belastingaangifte tijdens een afspraak met u aan huis of bij ons op kantoor of wij verzorgen uw belastingaangifte op afstand. Geen zorgen of twijfel meer maar de zekerheid van juiste en volledige hulp bij belastingaangifte.

Hans Alblas is onder de naam Omnicus actief als geestelijk begeleider, bijbelleraar en spreker. Hij biedt speciale begeleiding voor zendelingen, die aanlopen tegen vragen of moeiten met betrekking tot hun geloofsleven. Wilt u meer lezen over wat Hans Alblas voor u kan betekenen kijk dan hier

InTransit is een praktijk voor psychologische hulp- en dienstverlening aan ontwikkelingswerkers, andere expatriates en de organisaties die hen uitzenden.

Mondial Movers Waaijenberg Groep verzorgt verhuizingen in Nederland, overzee en binnen Europa, met hierbij de Scandinavische landen als specialisme. Zowel voor de particulier als de zakelijke klant wordt de verhuizing tot in de puntjes verzorgt. Klanten beoordelen de Waaijenberg Groep met een 9!

INZICHT consulting voert opdrachten uit voor particulieren en organisaties, op het gebied van HR ondersteuning, loopbaanbegeleiding (ook bij terugkeer in Nederland), individuele coaching en coachend leiderschap.