Samenwerking

Jabes Verzekeringen heeft veel ervaring met verzekeringen. Op sommige gebieden zijn we echter geen expert. Daarom werken wij samen met verschillende partners uit ons netwerk, zodat u optimaal wordt bediend. Hieronder staan de organisaties waar Jabes Verzekeringen mee samenwerkt:​

Excelling Leaders biedt ondersteuning en coaching waar nodig, ook in voorbereiding op een uitzending.

Zij bieden:

  • Huisvesting voor zendingsgezinnen met verlof in Nunspeet.
  • Debriefing van gezinnen, inclusief kinderen vanaf 4 jaar
  • Debriefing van singles en echtparen
  • Coaching
  • Teamcoaching
  • Voorbereiding op uitzending door middel van coaching
  • Mogelijkheden voor veldbezoek en dienstverlening waar ook ter wereld.

Zie voor meer informatie www.excellingleaders.nl. Zij werken samen met Le Rucher Ministries. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via de website.
Voor informatie over supervisie, coaching of organisatiebegeleiding kunt u mailen naar:   ton@excellingleaders.nl

IVIO-Wereldschool Wilt u dat uw kinderen geen (taal)achterstand oplopen? De Wereldschool biedt Nederlands onderwijs in het buitenland aan kinderen van 2 t/m 18 jaar. Met onze erkende lesprogramma’s bent u gewaarborgd van kwalitatief goed Nederlands onderwijs tijdens uw verblijf in het buitenland. Onze onderwijsadviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Meer informatie over het afstandsonderwijs vindt u op de website.
Vragen? Vraag direct een vrijblijvend gesprek aan.

Is belastingaangifte doen een puzzel voor u? De belastingadviseurs van Belastingaangifteshop lossen hem graag voor u op. Onze deskundige adviseurs verzorgen uw belastingaangifte tijdens een afspraak met u aan huis of bij ons op kantoor of wij verzorgen uw belastingaangifte op afstand. Geen zorgen of twijfel meer maar de zekerheid van juiste en volledige hulp bij belastingaangifte.

Hans Alblas is onder de naam Omnicus actief als geestelijk begeleider, bijbelleraar en spreker. Hij biedt speciale begeleiding voor zendelingen, die aanlopen tegen vragen of moeiten met betrekking tot hun geloofsleven. Wilt u meer lezen over wat Hans Alblas voor u kan betekenen kijk dan hier

InTransit is een praktijk voor psychologische hulp- en dienstverlening aan ontwikkelingswerkers, andere expatriates en de organisaties die hen uitzenden.

Mondial Movers Waaijenberg Groep verzorgt verhuizingen in Nederland, overzee en binnen Europa, met hierbij de Scandinavische landen als specialisme. Zowel voor de particulier als de zakelijke klant wordt de verhuizing tot in de puntjes verzorgt. Klanten beoordelen de Waaijenberg Groep met een 9!

INZICHT consulting voert opdrachten uit voor particulieren en organisaties, op het gebied van HR ondersteuning, loopbaanbegeleiding (ook bij terugkeer in Nederland), individuele coaching en coachend leiderschap.