Skip to content

Zendelingen & ontwikkelingswerkers

Grytha

Wij verzekeren vanuit een christelijke levensovertuiging

Gaat je als zendeling naar het buitenland? Via een zendingsorganisatie of vanuit je eigen gemeente? Jabes Verzekeringen is gespecialiseerd in het verzekeren van zendelingen die langdurig in het buitenland wonen en werken. Wij bieden verschillende oplossingen, speciaal ontwikkeld voor zendelingen en ontwikkelingswerkers. Op maat gemaakt en vanuit een christelijke overtuiging.

In een adviesgesprek besteden wij tijd aan je huidige verzekeringen, de wensen en mogelijkheden. We bespreken de verschillende verzekeringen die voor jou van toepassing zijn in het buitenland. Daarna regelen we alle verzekeringen voor je, van de aanvraag tot en met de nazorg.

In onze brochure Over de grens tref je al veel informatie aan over alle veranderingen die optreden bij een vertrek naar het buitenland.

Jabes Verzekeringen werkt samen met verscheidene zendings- en ontwikkelingsorganisaties maar kan ook individuele zendelingen en ontwikkelingswerkers verzekeren. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Wij zijn je graag van dienst.


Speciaal voor zendelingen en ontwikkelingswerkers is het ‘Jabes Expat Pakket’

Jabes Verzekeringen werkt samen met diverse verzekeringsmaatschappijen. Op basis van premiestelling en voorwaarden heeft Jabes Verzekeringen een uitgekristalliseerd pakket samengesteld voor zendings- en ontwikkelingswerkers ofwel ‘expats’. Binnen dit zogenaamde ‘Jabes Expat Pakket’ wordt geen provisie gerekend over de onderdelen ziektekosten en arbeidsongeschiktheid en is daarmee zeer voordelig. Lees meer over het Jabes Expat Pakket.


Declaraties ziektekosten ‘Jabes Expat Pakket’

Declaraties voor gemaakte ziektekosten kunnen rechtstreeks worden ingediend bij De Goudse. De facturen kunnen samen met het ingevulde declaratieformulier worden gemaild naar claims@goudse.com. Download het declaratieformulier ziektekosten en tandheelkundige kosten Jabes Expat Pakket (excel-document).


Overige declaraties ‘Jabes Expat Pakket’

Wanneer je een schade wil claimen op een andere verzekering binnen het Jabes Expat Pakket, kun je een schadeformulier invullen en dit samen met de eventuele betreffende aankoopbewijzen per mail indienen bij Jabes Verzekeringen. Download het declaratieformulier overige verzekeringen Jabes Expat Pakket (pdf-document).