Skip to content

Particulieren

Particulieren

Jouw particuliere verzekeringen beter of goedkoper

Bijna iedereen heeft verzekeringen voor bijvoorbeeld een woning, inboedel, aansprakelijkheid, auto of motor. Maar passen deze verzekeringen wel bij je en gaat het wel goed als er eventueel een schade ontstaat? Alle mogelijke verzekeringen zijn via Jabes Verzekeringen te sluiten. Wij denken graag met je mee bij veranderingen en schades. Daarvoor betaal je niets extra’s en je hebt de zekerheid dat je deskundige hulp van ons krijgt, ook bij complexe vragen!

Wij maken graag een vergelijking met je huidige verzekeringspakket en bekijken of dat via Jabes Verzekeringen beter en/of goedkoper kan. In de praktijk blijkt dit bijna altijd het geval te zijn. Zelfs als je een verzekering via internet hebt afgesloten zijn wij vaak voordeliger.

Jouw belangen behartigen
Wij kiezen de verzekeringsmaatschappijen met wie wij zaken doen zorgvuldig uit. Indien je je verzekeringen bij ons hebt ondergebracht kun je er vanuit gaan dat wij je belangen goed behartigen. Wij zijn er voor je bij al je vragen en proberen schades zo goed mogelijk voor je te regelen.

Wil je weten of jouw verzekering óók goedkoper of beter kan? Neem dan contact op met één van onze adviseurs voor een advies.