Skip to content

Doelgroepen

Jabes Verzekert in meer dan 90 landen!

Jabes Verzekeringen verzekert ondernemers, bedrijven, particulieren en zendelingen, ontwikkelingswerkers en expats, in meer dan negentig landen

Jabes verzekert zendelingen & ExpatsZendelingen  & ontwikkelingswerkers

Per jaar gaan vele zendelingen en ontwikkelingswerkers voor langere tijd naar het buitenland. Bij een dergelijke reis komt veel kijken; er moet veel geregeld worden. Soms wordt deze reis gemaakt namens een uitzendende organisatie, soms namens een kerkelijke gemeente of particulier initiatief. In alle gevallen stemt Jabes Verzekeringen het advies af op jouw situatie, met een breed onderbouwd advies.

Lees meer over het aanbod voor zendings- en ontwikkelingswerkers in het buitenland >>>


Jabes verzekert zendelingen & ExpatsExpats

Als je bedrijf je voor langere termijn uitzendt naar het buitenland dan stemmen we ons advies aan jou daarop af. En of het nu gaat om de zorgverzekering, de opbouw van je pensioen of de inboedel: deze en alle andere aspecten komen aan bod gespecificeerd op de wensen en voorkeuren van de onderneming.

Lees meer over het aanbod voor expats over de grenzen >>>


Particulieren

Jabes Verzekeringen biedt alle mogelijke verzekeringen aan voor particulieren. Wij maken een vergelijking met het huidige verzekeringspakket en bekijken of dat via Jabes Verzekeringen beter en/of goedkoper kan. In de praktijk blijkt dit bijna altijd het geval te zijn.

Lees over onder andere je zorg-, inboedel- en opstalverzekering >>>


Ondernemers

Jabes Verzekeringen heeft ruime ervaring met zakelijke verzekeringen. Of het nu gaat om ziekteverzuim, transport, brand of aansprakelijkheid, voor al deze risico’s kunt u bij Jabes Verzekeringen terecht.
 

Lees meer over verzekeringen voor de zakelijke markt >>>