Skip to content

Doelgroepen

Jabes Verzekeringen verzekert ondernemers, bedrijven, particulieren en zendelingen, ontwikkelingswerkers en expats, in meer dan negentig landen.
Jabes Verzekeringen verzekert ondernemers, bedrijven, particulieren en zendelingen, ontwikkelingswerkers en expats, in meer dan negentig landen.

Jabes verzekert zendelingen & ExpatsZendelingen  & ontwikkelingswerkers

Per jaar gaan vele ontwikkelingswerkers en zendelingen voor langere tijd naar het buitenland. Bij een dergelijke reis komt veel kijken, er moet veel geregeld worden. Soms wordt deze reis gemaakt namens een uitzendende organisatie, soms namens een kerkelijke gemeente of particulier initiatief. In alle gevallen stemt Jabes Verzekeringen het advies af op uw situatie, met een breed onderbouwd advies.
Meer over het aanbod voor zendings- en ontwikkelingswerkers in het buitenland >>>

Jabes verzekert zendelingen & ExpatsExpats

Als uw bedrijf u voor langere termijn uitzendt naar het buitenland dan stemmen we ons advies aan u daarop af. En of het nu gaat om de zorgverzekering, de opbouw van uw pensioen of uw inboedel: deze en alle andere aspecten komen aan bod gespecificeerd op de wensen en voorkeuren van de onderneming.
Lees meer over het aanbod voor expats over de grenzen >>>

Particulieren

Jabes Verzekeringen biedt alle mogelijke verzekeringen aan voor particulieren. Wij maken een vergelijking met uw huidige verzekeringspakket en bekijken of dat via Jabes Verzekeringen beter en/of goedkoper kan. In de praktijk blijkt dit vaak het geval te zijn.
Lees meer over o.a. zorg-, inboedel- en opstalverzekeringen >>> 
 

Ondernemers

Jabes Verzekeringen heeft ruime ervaring met zakelijke verzekeringen. Of het nu gaat om ziekteverzuim, transport, brand of aansprakelijkheid, voor al deze risico’s kunt u bij Jabes Verzekeringen terecht.

Lees meer over verzekeringen voor de zakelijke markt >>>


Klik deze button om naar het contactformulier te gaan