---

Veranderingen bij Jabes Verzekeringen

Op 1 november 2016 wordt Jabes Verzekeringen op vele manieren in een nieuw jasje gestoken! Hier zien wij met elkaar naar uit. Over deze  veranderingen willen wij je in deze nieuwsbrief op de hoogte stellen.

Nieuw pand

Toen wij in 2013 het pand aan de Oude Telgterweg in Ermelo betrokken, wisten wij al dat dat niet voor lange duur zou zijn. De eigenaresse wil het pand slopen en er woningen neer zetten. Omdat het huurcontract eind van dit jaar niet wordt verlengd, moesten wij op zoek naar een andere locatie.  Wij hebben een mooie plek gevonden in Harderwijk aan de Gelreweg 31. Het nieuwe kantoor is op 10 minuten loopafstand van het station Harderwijk en ook vlakbij de afrit van de snelweg. De huidige huurder heeft het pand heel mooi opgeknapt, zodat het pand van binnen een prettige uitstraling heeft. Per 1 november 2016 wijzigt ons bezoekadres dus in Gelreweg 31, 3843 AN te Harderwijk. Ons telefoonnummer blijft ongewijzigd 0341-270575.

---

Postbus

Omdat we ons nieuwe pand voor een langere tijd hebben gehuurd, is een apart postadres in de vorm van een postbus overbodig. Wij hebben daarom de postbus opgezegd. Ons postadres is dus vanaf 1 november 2016 eveneens Gelreweg 31, 3843 AN te Harderwijk.

---

Nieuw logo

Zoals jullie boven aan de nieuwsbrief hebben kunnen zien, is ons logo aangepast. Het oude logo bleek om technische redenen aan een aanpassing toe. We hebben toen van de gelegenheid gebruik gemaakt om het logo gelijk een nieuwe look te geven met behoud van de bestaande uitgangspunten. Zo zijn de kleuren gehandhaafd gebleven en is ook de wereldbol terug te vinden. De wereldbol heeft voor ons een bijzondere betekenis, omdat dit staat voor de verspreiding van het Evangelie wereldwijd.

---

Nieuwe website

Tegenwoordig is een website beperkt houdbaar, daarom hebben wij een nieuwe website gelanceerd. De website is technisch en qua layout aangepast en geschikt gemaakt voor mobiel. Op onze vernieuwde website worden regelmatig relevante nieuwsberichten geplaatst. Ook laten we onze klanten aan het woord en delen we een en ander uit de dagelijkse praktijk.

Voor de Zendelingen en Ontwikkelingswerkers hebben wij zojuist een interessant nieuwsbericht geplaatst over de tarieven voor 2017: Je kunt dit bericht vinden op onze nieuwe website bij “nieuws”.

---

Over de grens

Vanwege de steeds veranderende wet- en regelgeving verschijnt op 1 november de nieuwste druk van het boekje Over de grens. Heb je nog geen exemplaar of een eerdere druk? Vraag dan het nieuwe boekje gratis aan. Het kan als hardcopy of in digitale versie naar je toe worden verzonden!

---

Ondanks dat een aantal zaken verandert, blijft onze persoonlijke service gewaarborgd. Wij zien er erg naar uit om jullie vanuit ons nieuwe pand weer van dienst te zijn!

Een hartelijke groet,

Hilko van Beek
Jan Ties Sikkema

---