---

Tips voor zendelingen en expats

Vergoedt mijn expatverzekering de kosten voor een bevalling in het buitenland? Moet ik Nederlandse verzekeringen afsluiten voor mijn verlof in Nederland? Hoe moet ik mijn ziektekosten declareren? Dit zijn maar een paar vragen die wij veel horen van de expats die via ons zijn verzekerd.

Op onze website hebben wij daarom een speciale pagina ingericht met informatie die van belang kan zijn voor zendelingen en expats. Hier kunt u onze Informatiekaarten downloaden over diverse onderwerpen: Verlof, Declaraties, Zwangerschap & Bevalling, Definitieve terugkeer en Overige vragen. Mocht uw vraag niet zijn beantwoord door de Informatiekaarten, neem dan gerust contact met ons op! Wij willen uw vragen graag beantwoorden.

---

Jabes Verzekeringen stelt aan u voor: 

         Ewout en Lianne de Vries

De Bijbel in je eigen taal; wat fantastisch! Dat doet ons hart sneller kloppen!

Wij zijn Ewout en Lianne de Vries en werken met Wycliffe Bijbelvertalers in Maleisië (samen met onze 4 zoons). Het is prachtig om te zien dat Gods Woord voor mensen gaat leven als ze het in hun eigen taal horen.

Met nog 16 andere nationaliteiten in het team is het een bijzondere uitdaging om dit werk te doen en aan te sluiten bij de cultuur. Hoe kunnen wij de mensen in Maleisië op de beste manier in aanraking brengen met de Bijbel: is dat door geschreven vertalingen, luister-Bijbels en/of films. Hier gaan wij nu mee aan de slag.

Bidt u mee?

Hartelijke groet van 

Ewout en Lianne de Vries

------

Elk kwartaal wil Jabes Verzekeringen een zendeling aan u voorstellen. Zo kunt u niet alleen kennis maken met de zendelingen die via ons zijn verzekerd, maar zo kunnen zij ook in contact komen met u! Wilt u meer weten over het werk van deze zendeling of wilt u hen ondersteunen? Bezoek dan hun website: www.word4life.nl

------

---

New Wine

 

Jabes Verzekeringen was afgelopen juli aanwezig op de New Wine conferentie in Biddinghuizen. We hebben veel kinderen blij kunnen maken met de Jabes strandbal. Wilt u ook een Jabes strandbal? Kom er dan eentje halen op ons kantoor in Ermelo – zolang de voorraad strekt!

Bezoekers van de conferentie konden meedoen aan onze actie “Raad de schade”. Aan de hand van een foto van een schade aan een auto en de reparatiepunten overgenomen uit een schaderapport mocht de deelnemer raden hoe hoog de schade was. Degene die het dichtste bij het schadebedrag zat, heeft een weekendje weg gewonnen in België.

Nieuwsgierig of u het juiste schadebedrag kan schatten? Kijk dan op deze pagina!

---

Premies ORV

Als u een hypotheek op uw huis heeft afgesloten, heeft u waarschijnlijk te maken gehad met de overlijdensrisicoverzekering, vaak afgekort ORV genoemd.

Een overlijdensrisicoverzekering keert een som geld uit als de verzekerde komt te overlijden. Als de ORV wordt afgesloten op een of beide partners (gehuwd of samenwonend), kan bij overlijden van een partner de overgebleven partner met de uitkering uit de ORV (een deel van) het huis afbetalen. Of de som geld gebruiken om te voorzien in het levensonderhoud.

De afgelopen jaren zijn de premies voor nieuwe overlijdensrisicoverzekeringen behoorlijk gedaald. Hierdoor is het voor u aantrekkelijk geworden om een ORV af te sluiten. Wij willen graag voor u een vrijblijvende offerte maken voor een overlijdensrisicoverzekering. Neem contact met ons op om samen naar de mogelijkheden en tarieven te kijken!

---