---

Intro

Het was een bewogen kwartaal. De wettelijke eisen die worden gesteld aan ons vak worden steeds hoger. Zo moeten onze financiële adviseurs in de periode 2014-2016 al hun diploma’s opnieuw behalen. Wij zijn dit jaar daar druk mee aan de slag gegaan en hebben inmiddels een behoorlijk aantal diploma’s behaald. Wij zijn van plan om in het voorjaar van 2015 de laatste papieren te halen. Dit kost een behoorlijke inspanning, maar daardoor kunt u als klant erop vertrouwen dat u bij ons een goed advies krijgt.

Het nieuwe diplomastelsel zorgt ervoor dat assurantiekantoren gedwongen worden zich te specialiseren. Zo hebben wij er bijvoorbeeld bewust voor gekozen om geen hypotheekadvies te geven. Wij werken samen met kantoren die prima hypotheekadvies kunnen geven volgens onze principes, daar verwijzen wij u graag naar door.

Ik wens u namens het hele team van Jabes Verzekeringen een Gezegende Kerst toe en een voorspoedig 2015, waarin wij u weer met veel plezier en bevlogenheid van dienst willen zijn!

---

Deze maand heeft u de mogelijkheid een andere zorgverzekeraar te kiezen. Wij hebben speciale tarieven afgesproken met Pro Life, de enige verzekeraar die handelt vanuit christelijke principes. Hierdoor bent u uitstekend verzekerd voor een aantrekkelijke premie!

Bij Jabes Verzekeringen ontvangt u korting op de basisverzekering én aanvullende (tandarts) verzekeringen van Pro Life. Overstappen is snel en makkelijk, Pro Life zegt automatisch uw huidige zorgverzekeraar op. Als welkomstbonus krijgt u daarnaast € 50,- als u overstapt naar Pro Life met minimaal een aanvullende (tand)verzekering.
Let op: u krijgt  € 50,- euro per betalende verzekerde cadeau!

Wij bieden verschillende kortingen aan in samenwerking met Pro Life:

• Bent u jonger dan 28 jaar? Bereken dan uw nieuwe premie bij het Jabes Jongeren collectief. Let op! Jongeren tot 18 jaar zijn gratis meeverzekerd op het zorgverzekeringspakket van hun ouders of verzorgers.

• Bent u actief werkzaam in een kerk of stichting?
Maak dan gebruik van het Jabes Kerken & Stichtingen collectief.

• Is geen van bovenstaande categorieën van toepassing op uw situatie?
Bereken dan uw premie voor het Jabes collectief.

Wilt u graag een persoonlijk advies over uw zorgverzekering?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn u graag  van dienst.

---

AOV


Op de arbeidsongeschiktheidsverzekeringen van het Jabes Expat Pakket (JEP) zit een wachttijd van 1 jaar. Dat betekent dat de polis pas na 1 jaar arbeidsongeschiktheid tot uitkering komt. De wachttijd start op het moment dat de ziekte wordt gemeld bij De Goudse. Wacht daarom niet te lang met het melden van een (ernstig) medisch probleem, zodat u maximaal gebruik kunt maken van uw arbeidsongeschiktheidsverzekering. Indien u zich ziek gemeld heeft en binnen een jaar weer beter bent, zal de melding komen te vervallen.

 

---

Even voorstellen: 

          Renate van Beek

Wat doe je het liefst in je vrije tijd?

Christelijke boeken en tijdschriften lezen, lekker wandelen of fietsen in de natuur, naar de bioscoop en uit eten gaan.

Welke cd heb je grijs gedraaid?

De cd met opwekkingsliederen totdat er weer een nieuwe cd uitkomt.

Wat is je grootste uitdaging?

Ik ben zelf een boek aan het schrijven over het rouwproces na het overlijden van mijn beide ouders binnen 7 maanden na elkaar. Ik hoop dat dit boek uitgegeven gaat worden.

Waar kan je absoluut niet tegen?

Mensen die zich niet aan hun afspraak houden.

Waar kunnen we je ’s nachts voor wakker maken?

Noodgevallen, anders slaap ik liever.

---

Wist u dat we ook op Facebook te vinden zijn?
Klik op deze link voor alle nieuwtjes en weetjes over Jabes Verzekeringen.

---

Verzekeren en geloof: Kan dat wel samen?

Jabes Verzekeringen heeft op verzoek van cip.nl een artikel geschreven over geloof en verzekeren: Moet een christen niet altijd God vertrouwen? Of kan het geen kwaad verzekeringen af te sluiten?

Lees hier het gehele artikel en laat ons weten wat jouw mening is.

---