Particulier     Zakelijk     Expatriates     Contact

Vragen

Als tussenpersoon voor verzekeringen voor zendelingen krijgen we veel vragen. Hoe zijn zendelingen verzekerd bij bevallingen in het buitenland? Hoe kunnen ziektekosten worden gedeclareerd vanuit het buitenland? Wat als een zendeling permanent terugkeert naar Nederland? Worden vaccinaties vergoed door het Jabes Expat Pakket?

Om meer duidelijkheid te geven over de meeste gevraagde onderwerpen, zijn we een aantal FAQ kaarten aan het ontwikkelen. Verzekeren in het buitenland is namelijk een aparte tak van sport, het is daarom niet gek dat zendelingen vragen hebben over hun verzekeringen. Maar daar zijn wij dan weer voor: om al onze verzekerden zo goed mogelijk te bedienen en te verzekeren.

In elke nieuwsbrief geven we extra tips voor onze relaties, het is vaak de moeite waard deze tips te lezen! Al onze nieuwsbrieven kunt u overigens op uw eigen gemak teruglezen op onze website: https://jabesverzekeringen.nl/nieuwsbrieven

Wij wensen u alvast een prettige vakantie!

Tip: zorgverzekering voor jongeren

Als uw kind 18 jaar wordt, valt hij/zij niet meer onder de ziektekostenverzekering van de ouders. Jabes Verzekeringen heeft een speciaal collectief bij Pro Life voor jongeren (18-28 jaar), waardoor wij jongeren goed kunnen verzekeren tegen een zeer scherp tarief. Ben je tussen de 18 en 28 jaar en maak je nog geen gebruik van dit tarief, laat het ons weten en we zetten je per direct op dit collectief! Als jongeren uit huis gaan (niet voor studie), dan zijn zij eveneens niet meer bij de ouders meeverzekerd voor bijvoorbeeld het aansprakelijkheidsrisico. Ook daarvoor kunnen zij prima terecht bij Jabes Verzekeringen.

Reisverzekering

Bij elke reis die u boekt komt via de aanbieder ongetwijfeld de vraag of je er een reisverzekering bij wilt sluiten. Voor elke reisverzekering die je sluit betaal je poliskosten. Het is al voordeliger om een doorlopende reis- en/of annuleringsverzekering te sluiten bij 2 korte reizen (weekendjes weg) en 1 langere reis (2 weken zomervakantie). Vooral losse annuleringsverzekeringen zijn in verhouding een stuk duurder dan een doorlopende annuleringsverzekering. Voor particulieren in Nederland met een verzekeringspakket zonder reis- en/of annuleringsverzekering willen wij graag een berekening maken om een doorlopende reis- en/of annuleringsverzekering toe te voegen. Doordat er in een pakket per extra verzekering een hogere korting geldt voor alle verzekeringen, is het interessant om hiernaar te laten kijken!

Jabes stelt zich voor:  Jan Ties

Het team van Jabes Verzekeringen is afgelopen jaar flink gegroeid. Maar wie zijn nou al die mensen die over uw verzekeringen gaan?
Elke nieuwsbrief zal een ander teamlid van Jabes Verzekeringen kort een paar vragen beantwoorden.

Deze keer stelt onze adviseur Jan Ties Sikkema zich graag even aan u voor.

 • Wat doe je het liefst in je vrije tijd?
  Naast boeken lezen en films kijken? Af en toe hardlopen: ik probeer de prestatie van mijn militaire dienst, 5 km in 22 minuten te halen. Die 22 minuten lukt best, maar die 5 kilometer nog niet... Verder veel contacten met mijn 9 zussen, mijn vriendengroep en mijn gezin natuurlijk.
 • Welke cd heb je grijs gedraaid?
  Chess - de filmuitvoering van deze musical is trouwens ook erg mooi!
 • Heb je projecten in het buitenland gedaan?
  Ja, twee keer naar Bolivia, scholen gebouwd, en twee keer met een groep van onze kerkelijke gemeente (Hoogeveen) naar Mozambique, bouwprojecten en contacten onderhouden.
 • Wat is je favoriete bijbelgedeelte?
  Job vind ik mooi; rijkdom, armoede, zegen en vloek - hoe leg je het uit als je dat overkomt? Vragen van alledag, voor alle mensen over de hele wereld! Toen al en nu nog.
 • Waar kunnen wij je ’s ochtends vroeg voor wakker maken?
  Zoute haring.