Logo Jabes Verzekeringen
Logo Pro Life Zorgverzekering

Premies 2019

Inmiddels hebben de meeste Nederlandse zorgverzekeraars hun nieuwe premies voor 2019 bekend gemaakt. De algemene trend is dat de premies zijn gestegen. Het wettelijk verplichte eigen risico is gelijk gebleven.
Vanuit onze visie hebben wij een aantal collectieve contracten gesloten met Pro Life, een christelijke zorgverzekeraar. De premies voor 2019 zijn bij Pro Life licht gestegen en vooral in combinatie met de tarieven voor de aanvullende pakketten en met de collectieve korting via Jabes Verzekeringen, komt Pro Life nu zeer concurrerend uit de bus.

Bent u nog niet (via Jabes Verzekeringen) bij Pro Life verzekerd, ga dan naar onze website om via het voor u geldende collectief een vrijblijvende offerte aan te vragen en zie wat u kunt besparen in 2019!

Extra tip: als het financieel mogelijk is adviseren wij om te kiezen voor een jaarbetaling. Pro Life geeft dan namelijk 2% korting op het totale tarief. Gezien de huidige rente op spaargeld kan dat erg interessant zijn!
Divider_2
BudgetPolis

Budgetpolis

Vanaf 1 januari 2019 introduceert Pro Life ook een zogenaamde Budgetpolis. Deze polis biedt alleen 100% dekking voor ziektekosten in door Pro Life gecontracteerde ziekenhuizen. In de overige ziekenhuizen wordt slechts maximaal 75% van de zorgkosten vergoed. Omdat de zorgkosten in een ziekenhuis erg hoog zijn, kan het dan erg duur worden om in een ziekenhuis waarmee Pro Life geen contract heeft te worden behandeld. De premie van deze verzekering is ongeveer € 10,- lager per maand. Wij adviseren deze verzekering niet af te sluiten. Indien u toch overweegt per 1 januari 2019 de budgetpolis bij Pro Life af te sluiten, kijk dan op de website van Pro Life naar de lijst van gecontracteerde ziekenhuizen.
Voor de reguliere polissen (Principepolis en Restitutiepolis) heeft Pro Life wel met alle ziekenhuizen een contract afgesloten.
Divider_2
Jongeren

Jongerenpolis

Vanaf 1 januari 2019 biedt Pro Life geen collectiviteiten meer aan voor jongeren. Ook ons bestaande Jongerencollectief is komen te vervallen. Een goed alternatief voor jongeren is een verzekering via ons Jabes Collectief dat zowel op de basis als op de aanvullende verzekeringen een korting geeft van 8%!
Jongeren die graag willen besparen kunnen er natuurlijk voor kiezen om de budgetpolis af te sluiten. Let daarbij dus wel erg op met welke ziekenhuizen in de buurt Pro Life een contract heeft gesloten.
Divider_2
Gelreweg31_Harderwijk
facebook
Divider_2