Samenwerking

Jabes Verzekeringen heeft veel ervaring met verzekeringen. Op sommige gebieden zijn we echter geen expert. Daarom werken wij samen met verschillende partners uit ons netwerk, zodat u optimaal wordt bediend. Hieronder staan de organisaties waar Jabes Verzekeringen mee samenwerkt:

Budgetlow bedrijfslogo Budgetlow is een nieuwe organisatie met de volgende missie “Om naast iedere financieel zelfonderhoudende particulier ook die doelgroep te kunnen bereiken die het financieel wat moeilijker heeft en te helpen met kostenbesparing op de vaste lasten”.
Wij vinden de missie van Budgetlow passen bij onze missie en zijn daarom een samenwerking aangegaan. Wij zullen voor de klanten van Budgetlow bekijken of er besparingen te realiseren zijn op de verzekeringen.
 
logo_groot_BAS Is belastingaangifte doen een puzzel voor u? De belastingadviseurs van Belastingaangifteshop lossen hem graag voor u op. Onze deskundige adviseurs verzorgen uw belastingaangifte tijdens een afspraak met u aan huis of bij ons op kantoor of wij verzorgen uw belastingaangifte op afstand. Geen zorgen of twijfel meer maar de zekerheid van juiste en volledige hulp bij belastingaangifte.
logo InTransit InTransit is een praktijk voor psychologische hulp- en dienstverlening aan ontwikkelingswerkers, andere expatriates en de organisaties die hen uitzenden
Mondial Movers Waaijenberg Groep Mondial Movers Waaijenberg Groep verzorgt verhuizingen in Nederland, overzee en binnen Europa, met hierbij de Scandinavische landen als specialisme. Zowel voor de particulier als de zakelijke klant wordt de verhuizing tot in de puntjes verzorgt. Klanten beoordelen de Waaijenberg Groep met een 9!
 logo INZICHT INZICHT consulting voert opdrachten uit voor particulieren en organisaties, op het gebied van HR ondersteuning, loopbaanbegeleiding (ook bij terugkeer in Nederland), individuele coaching en coachend leiderschap.